Decemberactie 2019 – winnende loten en uitslag kleurwedstrijd

Zakenclub Trynwâlden

Wie wint de ‘Ondernemersprijs Tytsjerksteradiel’?

Op woensdag 13 november wordt voor de eerste keer de Ondernemersprijs Tytsjerksteradiel uitgereikt. De ondernemersprijs is een initiatief van Rabobank Drachten Noordoost Friesland en de gemeente Tytsjerksteradiel. Het is een prijs voor ondernemingen die zich de afgelopen tijd het best hebben gemanifesteerd binnen onze gemeente. Welke ondernemer scoort op het gebied van bedrijfsvoering, innovatie, duurzaamheid, werkgelegenheid en maatschappelijke betrokkenheid? Kortom: wie is de beste ondernemer in onze gemeente?

Categorieën
Een deskundige jury kiest uit de inzendingen de uiteindelijke winnaars in twee verschillende categorieën:

  • Beste onderneming Tytsjerksteradiel < 10 werknemers
  • Beste onderneming Tytsjerksteradiel > 10 werknemers

Uit de eerste en tweede categorie kiest de jury in totaal 6 genomineerden. De jury gaat op bedrijfsbezoek en bepaalt vervolgens wie de uiteindelijke winnaars uit de beide categorieën worden.

Publieksprijs
Op de avond van de uitreiking, op woensdag 13 november 2019, wordt er onder de genomineerden ook een publieksprijs uitgereikt. Het aanwezige publiek mag vervolgens haar stem uitbrengen op de genomineerden en kiest daarmee vervolgens de winnaar van de publieksprijs. Deze prijs wordt aangeboden door de Rabobank Drachten Noordoost Friesland.

Bent of kent u een bedrijf dat in aanmerking moet komen voor de Ondernemersprijs Tytsjerksteradiel?
Om in aanmerking te komen voor de prijs, moet een onderneming aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Het bedrijf staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel;
  • Het bedrijf is gevestigd binnen de gemeente Tytsjerksteradiel;
  • Het bedrijf/de ondernemer scoort op het gebied van bedrijfsvoering, innovatie, duurzaamheid, werkgelegenheid en maatschappelijke betrokkenheid.

Wie nomineert u?
Bent of kent u een bedrijf dat in aanmerking moet komen voor de Ondernemersprijs Tytsjerksteradiel? Meld voor 1 oktober 2019 uw bedrijf of dat bedrijf van een ander aan en wie weet wordt uw aanmelding voorgedragen als kandidaat voor de Ondernemersprijs Tytsjerksteradiel 2019!

Aanmelden voor Ondernemersprijs Tytsjerksteradiel:
Via deze link kunt u bedrijven aanmelden: https://nl.surveymonkey.com/r/SRZT2PJ

Uit de inzendingen kiest een jury per categorie drie genomineerden die op 14 oktober 2019 bekend worden gemaakt. Op 13 november worden tijdens een netwerkevenement voor ondernemers de winnaars bekend gemaakt.

Vragen?
Heeft u vragen? Stel deze dan gerust aan Jan Sijtsma, per mail via jsijtsma@t-diel.nl of via 140511.

Laatste nieuws
08jan

Bekijk hier de uitslag van de decemberactie en kleurwedstrijd of download als PDF.

Meer lezen
09sep

Op woensdag 13 november wordt voor de eerste keer de Ondernemersprijs Tytsjerksteradiel uitgereikt. De ondernemersprijs is een initiatief van Rabobank Drachten Noordoost Friesland en de…

Meer lezen
Ondernemer in de Trynwâlden?
Samen voor een ondernemend Trynwâlden
Word lid van de Zakenclub!