Zakenclub Trynwâlden

Trynwâldster waardecheques

Beste winkeliers en leden,

Wij stoppen met het uitgeven van de Trynwâldster waardecheque. Jarenlang is deze cheque met name door de winkeliers verkocht en ingenomen. Nu is het zo dat we door de voorraad cheques heen zijn. Er is onder consumenten weinig vraag meer naar de cheque. De afgelopen jaren is er maar een handjevol uitgegeven en er komen ook steeds minder terug. Daarnaast hebben de meeste ondernemers een eigen cadeaubon en is de behoefte aan een gezamenlijke cheque minimaal. Gezien dat het draagvlak klein is en het drukken van nieuwe cheques niet meer loont is dus besloten te stoppen met het uitgeven van de Trynwâldster Waardecheque.

We zullen dit meerdere malen via de VVT de inwoners van Trynwâlden kenbaar maken. Wel kan de cheque gewoon nog ingeleverd worden. Verzoek om deze dan ook gewoon te accepteren. Als jullie vervolgens de cheques bij ons inleveren dan worden deze uiteraard uitbetaald.

De decemberactie, welke overigens nu in volle gang is, heeft voor de prijzen eigen waardecheques welke alleen bij de deelnemende winkeliers ingeleverd kunnen worden. Deze staan los van het ‘Trynwâldster vijfje’.

Laatste nieuws
09sep

Op woensdag 13 november wordt voor de eerste keer de Ondernemersprijs Tytsjerksteradiel uitgereikt. De ondernemersprijs is een initiatief van Rabobank Drachten Noordoost Friesland en de…

Meer lezen
06sep

Veel ondernemers hebben behoefte aan informatie over dit onderwerp. De digitale samenleving rukt op en veiligheid van informatie, betalingen en dergelijke is essentieel. Meld u…

Meer lezen
Ondernemer in de Trynwâlden?
Samen voor een ondernemend Trynwâlden
Word lid van de Zakenclub!